Ung gammel feirer år

mai 9, 2019

Wenche feirer 60 år

Vår alles Wenche ble plutselig 60 år den 4. mai. Hvem skulle tro det?

Wenche Sethne-Andersen er den glade og sprudlende kontordamen her på havnekontoret som bare alltid har vært her. Og det ser vi jo også når vi blar litt i historien. Hun begynte så spedt i Fredrikstad losvesen  i 1980, på det tidspunktet hvor de delte lokaler med Fredrikstad havnevesen. Men etter kun noen få måneder ble hun ansatt i Fredrikstad havnevesen 1. juni 1980 av en eller annen som merket at det ble økt effektivitet i losvesenet og fant grunnen. For den kjappe med eller uten regnestav, så feirer Wencke 40 år i havna neste år. Selv om havna har endret navn og organisasjonsform er det samme arbeidsplass.

Wenche er den som passer på inntektene, fakturering har vært en av hennes hovedoppgaver i havneadministrasjonen. Det innbefatter også håndtering av administrasjonssystemet PortWin som vi i dag benytter.

Wenche har vært aktiv som tillitsvalgt i flere perioder. Gjennom de 40 år i havnevesenet har hun sittet som ansattrepresentant i styret og andre utvalg i forskjellige perioder

Vår nye 60 åring er en sosial person som er glad i mennesker og trives godt på hytta på Engelsviken om sommeren. Hun liker også å feriere rundt i Norge. På hverdagen påtreffes hun og ektemann gjerne i marka her i Fredrikstad.

 

Andre aktuelle saker: