Sesongåpning for båt- og bobilparkering på Værste, Kråkerøy

april 5, 2023

Værste Kveld

Gjestehavna på Værste ble åpnet for sesongen 2023 tirsdag 4. april. Oppmerking av plasser, klargjøring av vann- og strømtilkobling og sjekk av sanitæranlegg ble foretatt av mannskap fra Borg Havn denne uka. Alt skal nå ligge til rette for gjester som vil besøke Fredrikstad i løpet av påsken.

Dette er en populær plass for de med bobil og båt. Det er den sentrale plasseringen, nær Fredrikstad sentrum, de fleste av gjestene trekker fram som positivt når de omtaler gjestehavna. Havna har cirka 40 gjesteplasser for båt og 11 oppstillingsplasser for bobiler, alle med strøm og vann. Her er det gangavstand til sentrum, matbutikker, apotek med mer. Du kommer deg i tillegg rundt på elva med gratis by-ferge som har stoppesteder blant annet Gamlebyen, Gressvik og Isegran. Havneavgift betales gjennom Havneweb.

– Nytt av året er at bobil-booking er koblet opp til samme system som vi har for båter. Det betyr at de 11 plassene vi har kan forhåndsbestilles, sier Henning Lilleng i Borg Havn som er ansvarlig for systemet.

 

Lilleng forteller at det lenge har vært et ønske fra bobil-turister at man har forhåndsbooking av plasser. Nå blir det langt lettere for både turistene og for oss som driver gjestehavna, sier Lilleng.

Mer info om gjestehavna og reservasjon finnes på: Gjestehavn for båt og bil ⟶ Borg Havn (borg-havn.no)

Vi ønsker alle en fin påske, uansett om det er aktivitet eller avslapning som står på programmet.

 

 

 

Andre aktuelle saker: