Ledig stilling som kranfører / terminalarbeider

mars 30, 2023

Thomas Mobilkran

Borg Havn IKS er en fremtidsrettet og dynamisk havn med en tydelig vekststrategi. Høy aktivitet og stor etterspørsel gjør at det er behov for å styrke terminalteamet med ytterligere en medarbeider innen operativ drift og vedlikehold. Nå har vi ledig en 100% fast stilling som kranfører / terminalarbeider.

Borg Havn IKS har en variert og moderne kranpark basert på mobile og fjernstyrte (RC) kraner. Havna har fire havnekraner for laste- og losseoperasjoner, i tillegg til to stablekraner som også kan opereres med fjernstyring.

Stillingen er lagt til terminalavdeling med hovedbase på Øraterminalen i Fredrikstad. Avdelingens hovedoppgave er å sikre effektive tjenester for havnas kunder. I tillegg til krankjøring omfatter stillingen løpende drifts- og vedlikeholdsoppgaver samt øvrig logistikkarbeid på terminalen. Havna har løpende vaktordning for kranførerne for å operere kranene 24/7/365.

Basert på samfunnets krav til endring, må havna hele tiden tilpasse seg nye krav og situasjoner. For menneskene som jobber ved havna blir endring, læring og omstilling en del av hverdagen. Derfor ser vi etter en person som ønsker å utvikle seg i takt med selskapet, som har god teknisk forståelse og med erfaring fra store maskin operasjoner. Det er ønskelig med erfaring innen krankjøring og å ha interesse og motivasjon for dette. Videre opplæring blir gitt.


Rett profil som til stillingen kjenner seg igjen i punktene nedenfor:

 

Vi tilbyr: 

 

Borg Havn jobber å øke mangfoldet i selskapet. Vi ønsker alle kvalifiserte kandidater velkommen til å søke uavhengig av kjønn og bakgrunn.

Søknadsfrist: 16. april 2023

Vi svarer gjerne på spørsmål.

KONTAKT:
Kenneth Mathisen, terminalsjef i Borg Havn, mobil: +47 489 58 798

Andre aktuelle saker: