Borg Havn
Borg Havn IKS er en fremtidsrettet og dynamisk havn med en tydelig vekststrategi. Vi jobber målrettet med å utvikle og profesjonalisere virksomheten og skal nå styrke staben med en dyktig CFO /controller i 100% fast stilling. 

Borg Havn er en allsidig flerbrukshavn noe som betyr at våre arealer benyttes av en rekke ulike virksomheter. Borg Havn forvalter arealer fra Utgårdskilen i sør til Sarpsborg i nord og dette gir oss muligheten til å utvikle både virksomheten, næringslivet og regionen som helhet. Vi er i dag en sentral aktør med både lokale, regionale og nasjonale funksjoner.

Borg Havn IKS har et viktig samfunnsoppdrag og stor påvirkning på utviklingen av næringslivet i regionen. Trafikken vokser og nye bedrifter og arbeidsplasser etablerer seg på våre områder. For fremtiden betyr det at vi må fortsette å tilby attraktive, moderne og effektive løsninger til kunden, noe vi skal gjøre på en bærekraftig måte. I Borg Havn er vi opptatt av å ta vare på miljøet og for oss er det derfor viktig å være en havn som minst mulig påvirker omgivelsene med støy, støv og utslipp, samt være i forkant innen nye energiløsninger i havneområdet.

Hos oss får du jobbe i skjæringspunktet mellom offentlig forvaltning og privat næringsliv og jobbe med mange ulike næringer og industrier. Vi er en liten og dynamisk organisasjon der du får god anledning til å påvirke utviklingen i selskapet. Vi har et uhøytidelig miljø med gjensidig respekt for hverandre og stor grad av frihet under ansvar.

Du vil få en sentral rolle i å ytterligere profesjonalisere organisasjonen og effektivisere prosessene internt. Videre vil du samarbeide tett med Havnedirektøren og være en sparringspartner i mange prosesser. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe.

 

Sentrale oppgaver

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

Vi tilbyr

Det er høy vekst i regionen og vi opplever stor interesse for våre områder og tjenester. Har du lyst til å være med på den spennende utviklingen hos oss, ser vi frem til å høre fra deg. Borg Havn jobber for å øke mangfoldet i selskapet. Vi ønsker alle kvalifiserte kandidater velkommen til å søke uavhengig av kjønn, bakgrunn eller funksjonshemming.

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt og søknad: Følge lenken her

 

 

Andre aktuelle saker: