Nyheter
RSS
Statsbudsjettet - Tilskudd til ny kai i Utgårdskilen
Svært gode nyheter for Borg Havn og fiskerinæringen i Hvaler kommune, det er foreslått å prioritere søknaden om tilskudd til ny fiskerikai i Utgårdskilen.
Les mer
Endret rutetilbud - pressemelding fra DFDS Shipping Logistics Norway
DFDS har besluttet å utvide og forbedre ruten mellom Norge, Zeebrugge og Immingham. Det betyr nok et positivt tilskudd til det allerede gode rutetilbudet til og fra Borg Havn.
Les mer
Press release - Borg Havn prosjektdeltaker i EU Horizon 2020 prosjekt E-LAND
12 European partners receive top ranking and win ground-breaking EU Horizon 2020 project With their unique project proposal, named E-LAND, the consortium partners were ranked 1st among 24 competing applications. The project has a budget of 6 M€.
Les mer
Statsministeren besøker Utgårdskilen fiskerihavn
Storfint besøk i Oslofjordens største fiskerihavn. Borg Havn fikk anledning til å følge bedriftsbesøk sammen med Næringssjefen i Hvaler kommune.
Les mer
13

Åpen dag i havna :)

Publisert
Åpen dag i havna :)
Borg Havn feirer 25 år! I den anledning åpner vi portene og inviterer "alle sammen" til selskap.
Les mer
24

Fartøy til besvær

Publisert
Fartøy til besvær
Stort fritidsfartøy sank ved Tollboden natt til mandag 23. juli. Store ressurser satt inn for å rydde opp for å hindre akutt forurensning og berge materielle verdier.
Les mer
13

Regler for bruk av vannskuter i Borg Havn

Publisert
Havnereglement for Borg Havn, Orden og bruk i havner og farvann, er vedtatt for kommunene Fredrikstad og Hvaler. Denne forskriften inneholder egne bestemmelser for bruk av vannskuter, og det er laget informasjonsmateriell som er ment å gi en god oversikt over hva dette betyr for brukerne.
Les mer
12

Truckstopp på Øra åpnet

Publisert
Circel K, Fredrikstad kommune og Borg Havn har i fellesskap planlagt og finansiert en ny oppstillingsplass for store godsbiler på Øra. Åpningen ble høytidelig foretatt i dag den 12. juli 2018, og et nytt etterlengtet tilbud er endelig på plass.
Les mer
12

Fartsgrense på sjø i Sarpsborg kommune

Publisert
Fartsgrense på sjø i Sarpsborg kommune
En ny lokal forskrift om fartsbegrensning i hele Sarpsborg kommunes sjøområde er nå godkjent av Kystverkets Hovedkontor. Det betyr maksimalt tillat fart på 5 knop i 150 meters avstand fra land, holmer og skjær som er synlig over vannflaten.
Les mer
11

Borg Havn som pilot i Horizon 2020

Publisert
Borg Havn som pilot i Horizon 2020
"Smart Borg Havn" vant fram i søknad om midler fra EU programmet Horizon2020, blir pilot for å teste nye løsninger i samarbeid med flere partnere i 7 europeiske land.
Les mer
Side1 av 6 FørstForrige [1]2345 Sist

   Borg Havn IKS       Øraveien 27, 1630 Gamle Fredrikstad      Tlf: 69 35 89 00       firmapost@borg-havn.no