Nyheter
RSS
17

En enda mer allsidig havn i Nedre Glomma

Publisert
Borg Havn har lenge ment at havnevirksomhet krever godt samarbeid både lokalt og over grenser. I mange regioner vet vi det er vanskelig å gå fra uformelt samarbeid til formalisert havnesamarbeid. Det siste er ikke nødvendigvis alltid det saliggjørende, men i en så integrert næringsregion som Nedre Glomma har vi til sist kommet i havn - bokstavelig talt - med havnesamarbeid.
Les mer
02

Havna forsterker staben

Publisert
Utviklingen i havna har vært formidabel, noe som gjenspeiler et godt marked for gjenvinning spesielt og god drift hos mange næringslivsaktører i vårt område. Borg Havn møter den økte etterspørselen etter tjenester med nyansettelser i administrasjon og ute på terminal.
Les mer
01

En senior over i pensjonistenes rekke

Publisert
En senior over i pensjonistenes rekke
Verksmester Finn Johansen har vært en av de mer trofaste medarbeiderne i Borg Havn. Etter mer enn 31 år hos oss har han valgt å gå over i pensjonistenes rekke med AFP.
Les mer
Knut Sørensen ansatt i en prosjektstilling i Borg Havn
En prosjektstilling på Isegran er et samarbeid med Fredrikstad kommune for å ivareta felles oppgaver underlagt de ulike virksomheter. Knut Sørensen har lang erfaring og kunnskap om miljøet på Isegran, kjenner folket, bygningsmasse og aktiviteter som er blitt en del av områdets identitet.
Les mer
Pressemelding - Borg Havn IKS inngår viktig samarbeidsavtale med Borregaard
Borg Havn og Borregaard har vært i dialog om mulig etablering av et nytt Ligninlager på Øra. Dette har nå resultert i en samarbeidsavtale som skal føre fram til etablering av vårt hittil største lager på Øra, med forventet stor positiv innvirkning på virksomheten her på Øra og økt sjøtransport. Pressemelding er sendt ut i dag.
Les mer
18

Stor spolejobb utføres på Øra

Publisert
Stor spolejobb utføres på Øra
Nexans er i gang med nok en stor spolejobb med sjøkabel. Dette er en av to like operasjoner som gjøres denne høsten.
Les mer
DFDS Logistics Norge oppretter linje til Øra
Ny aktør og ny linje for sjøtransport til Fredrikstad, det er svært gledelig for havna og gir mer effektiv logistikkløsning for næringslivet. DFDS er en stor og viktig aktør som Borg Havn setter stor pris på å få inn som stor bruker av havna. Med denne aktøren får vi igjen direkterute til England, det er 14 år siden i følge Per Olav Andersen hos Andersen & Mørch. Tilbudet fra DFDS forsterker havnas virksomhet som et effektivt ledd i logistikkjeden, og bidrar til målsetningen og mer gods fra vei ...
Les mer
Rekord i antall bobiler i bobilhavna i Fredrikstad
Bobiloppstillingen, som er den landbaserte tilknytningen til gjestehavna for fritidsfartøy ved Værste har lenge vært mer attraktiv enn båthavna. Og vi vet det av jungeltelegrafen i dette miljøet rangerer bobilhavna her høyt, med god beliggenhet og bra tilrettelegging. Det er stor rift om plassene, og med bare 10 oppmerkede parkeringer fylles de raskt opp hver ettermiddag. Borg Havn har tatt konsekvensen av stor etterspørsel ved å få utvidet kapasitet for bobiler på et egnet areal i nærheten. Dag...
Les mer
06

Nyhetsbrev 2017

Publisert
Nyhetsbrev 2017
Vi ser raske endringer og en svært positiv utvikling hos næringslivet i regionen. Og vi utvikler oss og havna i stadig større tempo for både å holde tritt, og ellers bidra til at næringslivet har de rammebetingelser de trenger for å styrke Nedre Glomma som et effektivt logistikkluster for bedrifter. Her følger et nyhetsbrev som oppsummerer de viktigste begivenheter og aktiviteter i vårt nærområde.
Les mer
Nordisk seilas til Fredrikstad 9. - 11. juli 2017
Nordisk Seilas er en vennskapelig kappseilas for tradisjonelle fartøyer. Seilasen går i Skagerak og Kattegat, mellom tre vertshavner, en i Danmark, en i Sverige og en i Norge. De tre vertshavnene for Nordisk Seilas 2017 er Aalborg, Varberg og Fredrikstad. Sentrum for arrangementet i Fredrikstad blir naturlig nok Isegran.
Les mer
Side1 av 4 FørstForrige [1]234 Sist

   Borg Havn IKS       Øraveien 27, 1630 Gamle Fredrikstad      Tlf: 69 35 89 00       firmapost@borg-havn.no