Nyheter
RSS
Pressemelding - Borg Havn IKS inngår viktig samarbeidsavtale med Borregaard
Borg Havn og Borregaard har vært i dialog om mulig etablering av et nytt Ligninlager på Øra. Dette har nå resultert i en samarbeidsavtale som skal føre fram til etablering av vårt hittil største lager på Øra, med forventet stor positiv innvirkning på virksomheten her på Øra og økt sjøtransport. Pressemelding er sendt ut i dag.
Les mer
18

Stor spolejobb utføres på Øra

Publisert
Stor spolejobb utføres på Øra
Nexans er i gang med nok en stor spolejobb med sjøkabel. Dette er en av to like operasjoner som gjøres denne høsten.
Les mer
DFDS Logistics Norge oppretter linje til Øra
Ny aktør og ny linje for sjøtransport til Fredrikstad, det er svært gledelig for havna og gir mer effektiv logistikkløsning for næringslivet. DFDS er en stor og viktig aktør som Borg Havn setter stor pris på å få inn som stor bruker av havna. Med denne aktøren får vi igjen direkterute til England, det er 14 år siden i følge Per Olav Andersen hos Andersen & Mørch. Tilbudet fra DFDS forsterker havnas virksomhet som et effektivt ledd i logistikkjeden, og bidrar til målsetningen og mer gods fra vei ...
Les mer
Rekord i antall bobiler i bobilhavna i Fredrikstad
Bobiloppstillingen, som er den landbaserte tilknytningen til gjestehavna for fritidsfartøy ved Værste har lenge vært mer attraktiv enn båthavna. Og vi vet det av jungeltelegrafen i dette miljøet rangerer bobilhavna her høyt, med god beliggenhet og bra tilrettelegging. Det er stor rift om plassene, og med bare 10 oppmerkede parkeringer fylles de raskt opp hver ettermiddag. Borg Havn har tatt konsekvensen av stor etterspørsel ved å få utvidet kapasitet for bobiler på et egnet areal i nærheten. Dag...
Les mer
06

Nyhetsbrev 2017

Publisert
Nyhetsbrev 2017
Vi ser raske endringer og en svært positiv utvikling hos næringslivet i regionen. Og vi utvikler oss og havna i stadig større tempo for både å holde tritt, og ellers bidra til at næringslivet har de rammebetingelser de trenger for å styrke Nedre Glomma som et effektivt logistikkluster for bedrifter. Her følger et nyhetsbrev som oppsummerer de viktigste begivenheter og aktiviteter i vårt nærområde.
Les mer
Nordisk seilas til Fredrikstad 9. - 11. juli 2017
Nordisk Seilas er en vennskapelig kappseilas for tradisjonelle fartøyer. Seilasen går i Skagerak og Kattegat, mellom tre vertshavner, en i Danmark, en i Sverige og en i Norge. De tre vertshavnene for Nordisk Seilas 2017 er Aalborg, Varberg og Fredrikstad. Sentrum for arrangementet i Fredrikstad blir naturlig nok Isegran.
Les mer
Havna i Nedre Glomma har ofte forespørsel om å ta i mot grupper fra nær og fjern som er interessert i havn, logistikk og næringsutvikling. Studenter fra Massachusetts Maritime Academy er i disse dager på oversjøisk besøk til studentkolleger hos Høgskolen i Sørøst Norge, og etter en værmessig flott helg med besøk  i hovedstaden og i Vest-Norge for å "experience real fjords", har de sammen brukt litt av sin tid til å besøke oss her ute på Øra.
Les mer
03

Borg Havn søker ny medarbeider

Publisert
Borg Havn søker ny medarbeider
Borg Havn er i en positiv utvikling, både som selskap og for å utvikle tilbud til våre brukere. For å kunne fortsette å levere gode tjenester utad er vi opptatt av å opprettholde og forsterke vår dyktige stab av medarbeidere.
Les mer
29

Borg Havn deltar på PIANC AGA i Cairns

Publisert
Borg Havn er aktive i fag- og interesseorganisasjoner som har formål å fremme sjøtransport og faglig utvikling for havnefaget. Årets generalforsamlig i PIANC var i år lagt til Caines i Australia, kombinert med en stor fagkonseranse Coasts and Ports 2017. Havnedirektør Tore Lundestad og assisterende havnedirektør Roar Johansen har sentrale posisjoner i PIANC og deltok her sammen med representanter fra Kystverket og Oslo havn.
Les mer
Besøk fra Fredrikstad kommunes brannvesen
Fredrikstad brann- og redningskorps har ansvaret for brannvernet og feiertjenesten i Fredrikstad kommune og Hvaler kommune. Brannvesenet har en proaktiv beredskapsavdeling med fire vaktlag i døgnturnus, hvorav den åtte mann store avdeling 4 besøkte Borg Havn.
Les mer
Side1 av 4 FørstForrige [1]234 Sist

   Borg Havn IKS       Øraveien 27, 1630 Gamle Fredrikstad      Tlf: 69 35 89 00       firmapost@borg-havn.no